First aid art kid

Førstehjelpsskrin /  First aid art kid

Kunstnere er ikke alltid like inspirert til å jobbe, men det å gjøre oppgaver hjelper meg videre. Jeg kan av og til lage meg leker med gitte regler. Da har jeg alltid noe å forholde meg til som fører meg til noe nytt som jeg ikke har helt kontroll over. Resultatet kan overraske meg og gir meg mye glede.

Det kan hende alle at kreativiteten tørker inn og det å ikke har inspirasjon kan gjøre at man sitter å stirrer i veggen. Jeg vet hvordan det er å ønske å gjøre noe men, jeg begynner i stede å gjøre ting som stjeler tid som, se i apper på telefonen, eller ha ekstra lange spisepauser eller gjøre rent. Jeg har derfor laget et førstehjelpsskrin med 100 ting å tegne og male. Kortene kan man bruke på flere måter, men leken er å trekke et kort å gjøre det som står skrevet på kortet. Du kan f.eks trekke et kort hver 30 minutt osv. Korte First aid art kid er nå til salgs på min hjemmesiden.

Art aid

Art aid, Magny tjelta